WANITA INI BERJAYA
TURUNKAN BERAT 15 KG DALAM MASA 2 BULAN SAHAJA
TANPA DIET ATAU BERSENAM 

Baca kisah inspirasi dari puan zati dan puan rahmah

Dulu berat saya 80kg.


Tapi sekarang ni alhamdulillah 65kg… dah berjaya turun 15kg dengan cara kurus yang betul dan sihat.


Syukur sangat2.


Perasaan dah kurus ni.. ya Allah bestnya.


Saya dah boleh pakai baju yang saya nak. Saya jadi lebih konfiden. Nak beribadah pun lebih mudah.


Sekarang ni saya senyum je memanjang. Saya jadi lebih positif 


Memang best sangat bila dah kurus.


Jadi hari ni nak kongsi sikit pengalaman saya dan dedahkan ‘rahsia’ macam mana saya kurus dengan cara yang paling mudah dan berkesan.


Selalu diejek


Jangan tipu la kalau orang tu kata dia tak kesah kalau gemok.


Sebab saya pernah rasa dulu. Padahal tipu diri sendiri je. Just nak sedapkan hati.


- Zati -

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

Pernah dulu masa kat PLKN berat mencecah 80kg. Budak lelaki yang nakal2 panggil sy gemok pendek.


Masa tu perasaan sy sedih sangat. Hati kecil ni selalu terdetik “gemok sangat ke aku ni. Ahh biala”.


Dan pernah satu hari tu ada baju siapa tah - saiz xxxl - tercicir.


Cikgu tanya tu baju siapa. Budak2 laki cakap saya yang punya. Time tu dah la diorang ramai2. Malu sangat.


Tapi orang macam saya pandai sorok. Buat tak tahu je. Nampak happy. Tapi sebenar hati terluka.


Yela semua orang ada maruah kan. Jangan la buat saya macam tu.

Ada satu lagi cerita...


Masa tu tahun kedua di universiti.


Tengah duduk2 di lobi sambil tunggu lecturer masuk kelas,, ada sorang laki ni dia gocang2 air tin coke pastu terus buka air tin tu belakang saya.


Apa lagi terpancut keluar la habis kena baju saya. Dia terus jerit “GEMOK PENDEK!!!!”.

Hati saya masa tu Allah sahaja yang tahu.


Sebab saya tak pernah kacau hidup dia. Tak pernah mintak duit dia.

Orang sekeliling masa tu berkata sinis.. “Muda2 lagi dah tak pandai melawa”.


Semua kata-kata tu tersimpan dalam hati. Saya pendam. Menitis air mata saya.


Saya nak berubah


Sejak daripada pengalaman ngeri tu saya tekad. Saya nak berubah.



Hari ni saya cuba diet. Esok lusa saya still lagi diet.

Masuk seminggu perghhh..


Bayangkan sebelum ni semua benda saya makan.


Milo ais, makanan manis, peha ayam. Pastu tiba2 nak diet. Memang azab la.

Last2 lupa pulak saya tengah diet.


Saya makan je apa yang saya nak. Balas dendam. Cheat day la kononnye.

Pastu saya akan menyesal and start balik diet. Huhu.





Ni pula story kedua tentang puan rahmah.

- Rahmah -

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

Nama dia Rahmah, dia pun ada masalah sama, susah nak turunkan berat badan walaupun dah cuba tahan tak makan nasi.

Teruk juga masalah berat badan dia sebab badan naik sampai dia tak muat pakai semua baju waktu zaman muda dulu.

Mula-mula, rahmah cover bentuk badan dia bagi orang tak tahu yang dia dah “macam belon” dengan pakai girdle.

Jadi, rakan ofis ingatkan bentuk badan dia memang cantik sebab pakai girdle kan. Badan “nampak” slim luaran saja.

Tapi ,masalahnya dia tak boleh tipu di depan suami. Bila depan suami, takkan dia masih nak pakai girdle.

Jadi, bila buka saja. Terserlahlah “rupa sebenar” bentuk badan beliau, terutama perut yang buncit dan badan yang “macam belon” sampai tak nampak bentuk badan.

Ini membuatkan suami dia rasa tertipu sebab depan dia, Rahmah tak mampu nak serlahkan bentuk badan yang menarik di depan suami.

Sampai suami dia merajuk cakap nak cari ramai isteri-isteri yang cantik.

Sentap gila sampai Rahmah nangis lepas suami cakap macam tu. Rasa nak tumbuk muka suami pun ada.

Tapi, dia akui hal ini dan tengah berusaha cari penyelesaian. Memang bentuk badan Rahmah dah tak ramping macam dulu lagi sejak bersalin anak ketiga dan berat badan makin bertambah pula.


Tetapi, beliau akui. Memang sejak lepas bersalin anak kedua haritu, berat badan Rahmah naik mendadak dan susah nak turun berat.

Jadi, dia memang rasa susah hati dan rasa rendah diri bila jadi macam ini.

Walaupun dia dah cuba tahan diri dari makan nasi, tapi berat badan masih lagi tak turun.

Dia rasa teruk sangat sampai rasa nak tikam-tikam perut sendiri bila ada kawan suami dia tegur masa mereka pergi kenduri haritu,

“Eh, isteri kau mengandung lagi ke. Dah berapa bulan?"

Padahal, baru tahun lepas dia bersalin dan anak pun kecil lagi. Bentuk badan dan perut dia yang masih belum kembali ke bentuk asal buatkan ramai ingat dia mengandung lagi.

Sampai dia cakap kat diri sendiri bila depan cermin,

“Rasa macam nak marah diri aku sendiri, apa salahku sampai berat naik mendadak macam ni!”.


long story short,


Perkara ni berlarutan sampai la satu hari tu.Kawan baik zati dan rahmah  iaitu aisyah recommend dekat mereka  teknik kurus mudah, cepat & berkesan dengan hanya amal makan kapsul nii...


Aisyah merupakan customer produk saya. Pengguna produk tegar kapsul Acai Berry dan dah repeat order sampai 3 kali.


Mereka macam tak percaya.

Tak perlu diet dan berlapar.
Tak perlu kuat bersenam.









acai berry plus

No KKM - MAL13085003T

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

No KKM - MAL13085003T

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

MANFAAT ACAI BERRY PLUS

FUNGSI/KELEBIHAN


  • Membantu menyelesaikan masalah Berat Badan.
  • Badan terasa ringan & bertenaga walaupun krg makan.
  • Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
  • Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari.
  • Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi.
  • Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
  • Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress
  • Membakar lemak degil dengan pantas
  • Menghalang pembentukan lemak baru
  • Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman


Mereka ragu-ragu masa  aisyah recommend. Tapi aisyah cakap anggap beli dan pakai produk Acai Berry ini sebagai ikhtiar. Kalau sesuai dan berat badan turun, boleh teruskan pakai. Yang nak bagi masalah ni selesai bukan kuasa kita. Tak rugi kalau kita mencuba.


Dua dua tak boleh tidur malam tu duk mikir pasal teknik kurus ni.

Esok bangun jer tido terus zati dgn wana beli 3 botol seperti yg dicadangkan oleh aisyah..

Mereka pun cuba pakai produk ni. Tak silap saya lebih kurang 3 minggu. Hari ini saya dapat Whatsapp dari dia panjang lebar. Dia cakap :

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

“Thanks  sebab rekomen saya pakai Kapsul Acai Berry ni. Memang elok sangat sebab boleh turunkan berat badan.


Berat saya turun sampai 15 kg dan badan pun makin langsing. Produk Acai Berry ini memang membantu saya turunkan berat badan.


Penat saya cari cara nak  cantikkan badan saya macam masa zaman muda dulu.


Lepas guna Acai Berry Plus setel semua masalah saya. Serius, lepas sebulan pakai. Berat badan saya makin turun dan bentuk badan pun makin fit dan slim.

.

Sampaikan ada yang ttiba masuk merisik saya pun puji bentuk badan saya sampai dia jadi tak tahan tengok saya okay!Ingat tak yg sorang laki yg gocang2 air tin coke yg hina saya dulu..hah dia lah yg masuk merisik sy!!


Sekarang dah jadi suami saya dah.Hari2 dipuji...Dia pun dah tak jeling perempuan lain lagi dan asyik teringatkan saya saja setiap hari. Hihi sukanya!




Ini pula dari Puan Rahmah,

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

“Kenapalah awak tak recommend awal-awal. Tak perlu susah saya cari kat Google macam mana nak diet, tahan lapar apa semua.


Sampaikan suami tegur cakap bentuk badan saya dah macam anak dara sebab saya dah muat pakai balik baju masa zaman muda.


Bila cakap pasal zaman anak dara ini, memang best sebab ia buatkan emosi saya pun kembali tenang.


Sebab waktu saya debab dulu, memang ada perasaan rendah diri depan orang lain dan ia buatkan saya kerap nak marah suami dan anak-anak sebab emosi tak berapa stabil.


Bila suami cakap saya dah cantik semula macam anak dara, emosi saya pun lebih stabil dan tenang sebab kita pun jadi “ayu” semula macam gadis melayu terakhir waktu sebelum kahwin dulu.


Dia dah tak berani lagi nak gurau cakap nak cari “ramai isteri-isteri” sebab

fokus dia sekarang hanya pada bentuk badan saya yang dah “berjenama” baru

ini saja. Hehe.


Sampaikan saya pun dah muat pakai baju zaman muda dulu.

Kapsul Acai Berry ini saya suka sebab ia juga selamat dan lulus KKM, sebab kalau produk yang tak selamat akan buatkan buah pinggang rosak dan tak tahan lama.


Pendek kata, makan Acai Berry ini. Saya rasa badan saya sihat semula dan kembali langsing. Badan tak rosak dan selamat untuk turunkan berat badan saya.


Sampai buatkan suami saya sentiasa rasa geram sebab tengok bentuk badan saya setiap hari. Hehe.



‍‍‍‍‍‍ ‍‍



Semoga cerita zati dan rahmah ini akan memberi inspirasi pada anda untuk MULA diet secara sihat, dan tanpa perlu berlapar 


Kalau anda tak tahu mcm mana cara kurus yang betul, atau anda perlukan guide smpai berjaya kurus , amalkan jer kapsul acai berry .


InsyaALLAH dengan Acai Berry Plus(berry asli campuran green coffee dan garcinia cambodia).. anda akan kurus lebih cepat, mudah dan paling penting berkekalan.


Mereka boleh, anda lagi la boleh


pelanggan - pelanggan tegar acai berry

"Memang terbaik. Badan rasa lebih bertenaga, pagi-pagi senang nak membuang. Dan paling best blouse dah rasa makin longgar jek!" - Nur, Selangor

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

"Perut saya kenyang je. Seriously, akak ambik waktu pagi seawal jam 7 pagi sebelum ke office. Dan akak tak rasa lapar sehingga waktu breakfast jam 10 pagi. Apabila masuk breakfast, akak hanya sekadar makan roti untuk alas perut. Hakikatnya memang tak ada rasa lapar." - Izzati, Selangor

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

"Yes ada perubahan. 2 - 3 hari makan belum ada kesan. Kawan-kawan semua komen badan ada nampak berubah. Uniform pun sudah longgar. Mula-mula makan tu tekak rasa macam kembang. Terasa perut macam kenyang bertenaga." - Kak imah, Perak

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 


Nak Order macam mana?

Untuk order, habaq mai cepat. Stok kat tangan saya tinggal kurang 30 unit je.

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

Hari-hari beratus orang order. Takut tak cukup stok. 

1 KOTAK kapsul


RM 180.00

  • POTENSI PENURUNAN 2-5 KG
  • KEGUNAAN 30 HARI
  • 30 BIJI KAPSUL
  • KONSULTASI PERCUMA
  • PENGHANTARAN PERCUMA
  • HARGA ASAL 180 SEBAB BERKUALITI DAN PREMIUM
4 KOTAK + 2 slimming lotion


RM 540.00


  • POTENSI PENURUNAN 8KG KEATAS
  • KEGUNAAN 180 HARI
  • 180 BIJI KAPSUL
  • KONSULTASI PERCUMA
  • EBOOK TIPS KURUS
  • JIMAT 540!

Pilihan 1 – Perbankan Internet & FPX


Kami menerima pembayaran dari semua jenis bank. Contohnya Maybank2u, CIMB Clicks, Hong Leong Connect, RHB Now, Bank Islam Online, PBeBank atau FPX (Financial Process Exchange). Pembayaran anda dijamin selamat menggunakan Billplz.


Pilihan 2 – Kad Debit & Kredit


Kami juga menerima pembayaran dari semua jenis kad debit atau kredit. Contohnya VISA, MasterCard dan sebagainya. Pembayaran melalui kad kredit akan dikenakan caj tambahan 7%. Pembayaran anda dijamin selamat menggunakan Paypal.

Detail Harga Acai Berry

Pilihan 3 – Whatsapp


Jika anda tidak biasa membuat pembelian secara online, kami juga ada sediakan pembelian mudah melalui  Whatsapp. Seterusnya kami akan maklumkan langkah selanjutnya untuk anda membuat pembelian menerusi telefon sahaja. Ikuti langkah mudah berikut.


KLIK LINK WHATSAPP DIBAWAH

100% MONEY BACK GUARANTEE

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN JIKA ANDA MEMBELI PRODUK ACAI BERRY PLUS DARI KAMI , ANDA LANGSUNG TIDAK TURUN BERAT SELEPAS MENGAMALKAN KAPSUL ACAI BERRY DAN IKUT TIP YANG DIBERIKAN SETELAH KAMI CONSULT ANDA. MAKA KAMI BERSEDIA MENGEMBALIKAN BALIK WANG YANG TELAH ANDA BAYAR.