Rasa macam nak cucuk mata suami bila dia jeling perempuan lain!

Nak cerita sikit pasal Zati.

- Zati -

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

Dulu suami dia selalu jeling wanita lain sambil cakap,

“You, cuba tengok badan perempuan tu. Cantik sebab lentik macam barbie
doll”.

Memang kata-kata suami ini buatkan Zati rasa nak menyirap macam nak
cucuk-cucuk mata suami dia supaya tak jeling wanita lain.

Satu hari, suami dia cakap,

“Kenapa pipi you nampak macam “pau” bulat saja ni!

Dia rasa sedih sangat. Sampai dia cakap kat diri sendiri bila depan cermin,

“Rasa macam nak marah diri aku sendiri, apa salahku sampai semua baju aku jadi
ketat dan sendat. Pipi pun nampak macam pau.

Dia customer produk saya. Pengguna produk tegar kapsul Acai Berry dan dah repeat order sampai 3 kali.

Kawan saya si Zatin ni, dia ada masalah berat badan. Walaupun dia dah cuba macam-macam produk, tapi tetap tak jadi.

Walaupun dia dah cuba tahan diri dari makan nasi, tapi berat badan masih lagi tak turun.


Ni pula story kedua daripada kawan saya.

- Wana -

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

Nama dia Wana, dia pun ada masalah sama, susah nak turunkan berat badan walaupun dah cuba tahan tak makan nasi.

Teruk juga masalah berat badan dia sebab badan naik sampai dia tak muat pakai semua baju waktu zaman muda dulu.

Mula-mula, Wana cover bentuk badan dia bagi orang tak tahu yang dia dah “macam belon” dengan pakai girdle.

Jadi, rakan ofis ingatkan bentuk badan dia memang cantik sebab pakai girdle kan. Badan “nampak” slim luaran saja.

Tapi ,masalahnya dia tak boleh tipu di depan suami. Bila depan suami, takkan dia masih nak pakai girdle.

Jadi, bila buka saja. Terserlahlah “rupa sebenar” bentuk badan beliau, terutama perut yang buncit dan badan yang “macam belon” sampai tak nampak bentuk badan.

Ini membuatkan suami dia rasa tertipu sebab depan dia, Wana tak mampu nak serlahkan bentuk badan yang menarik di depan suami.

Sampai suami dia merajuk cakap nak cari ramai isteri-isteri yang cantik.

Sentap gila sampai Wana nangis lepas suami cakap macam tu. Rasa nak tumbuk muka suami pun ada.

Tapi, dia akui hal ini dan tengah berusaha cari penyelesaian. Memang bentuk badan Wana dah tak ramping macam dulu lagi sejak bersalin anak ketiga dan berat badan makin bertambah pula.


Tetapi, beliau akui. Memang sejak lepas bersalin anak kedua haritu, berat badan Wana naik mendadak dan susah nak turun berat.

Jadi, dia memang rasa susah hati dan rasa rendah diri bila jadi macam ini.

Walaupun dia dah cuba tahan diri dari makan nasi, tapi berat badan masih lagi tak turun.

Dia rasa teruk sangat sampai rasa nak tikam-tikam perut sendiri bila ada kawan suami dia tegur masa mereka pergi kenduri haritu,

“Eh, isteri kau mengandung lagi ke. Dah berapa bulan?"

Padahal, baru tahun lepas dia bersalin dan anak pun kecil lagi. Bentuk badan dan perut dia yang masih belum kembali ke bentuk asal buatkan ramai ingat dia mengandung lagi.

Sampai dia cakap kat diri sendiri bila depan cermin,

“Rasa macam nak marah diri aku sendiri, apa salahku sampai berat naik mendadak macam ni!”.


long story short,


Sampailah kawan Zati & Wana recommend dia cuba pakai kapsul Acai Berry.

acai berry plus

No KKM - MAL13085003T

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

No KKM - MAL13085003T

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

Dia ragu-ragu masa kawan dia recommend. Tapi kawan dia cakap anggap beli dan pakai produk A ini sebagai ikhtiar. Kalau sesuai dan berat badan turun, boleh teruskan pakai. Yang nak bagi masalah ni selesai bukan kuasa kita. Tak rugi kalau kita mencuba.

Dia pun cuba pakai produk ni. Tak silap saya lebih kurang 3 minggu. Hari ini saya dapat Whatsapp dari dia panjang lebar. Dia cakap :

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

“Kenapalah awak tak recommend awal-awal. Tak perlu susah saya cari kat Google macam mana nak diet, tahan lapar apa semua.


Penat saya cari cara nak  cantikkan badan saya macam masa zaman muda dulu.


Lepas guna Acai Berry Plus setel semua masalah saya. Serius, lepas sebulan pakai. Berat badan saya makin turun dan bentuk badan pun makin fit dan slim.


Sampaikan suami pun puji bentuk badan saya sampai dia jadi tak tahan tengok saya okay! 


Suami pun dah tak jeling perempuan lain lagi dan asyik teringatkan saya saja setiap hari. Hihi sukanya!


Ini pula dari Puan Wana,

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

“Thanks sebab rekomen saya pakai Kapsul Acai Berry ni. Memang elok sangat sebab boleh turunkan berat badan.

Berat saya turun sampai 15 kg dan badan pun makin langsing. Produk Acai Berry ini memang membantu saya turunkan berat badan.

Sampaikan suami tegur cakap bentuk badan saya dah macam anak dara sebab saya dah muat pakai balik baju masa zaman muda.

Bila cakap pasal zaman anak dara ini, memang best sebab ia buatkan emosi saya pun kembali tenang.

Sebab waktu saya debab dulu, memang ada perasaan rendah diri depan orang lain dan ia buatkan saya kerap nak marah suami dan anak-anak sebab emosi tak berapa stabil.

Bila suami cakap saya dah cantik semula macam anak dara, emosi saya pun lebih stabil dan tenang sebab kita pun jadi “ayu” semula macam gadis melayu terakhir waktu sebelum kahwin dulu.


Dia dah tak berani lagi nak gurau cakap nak cari “ramai isteri-isteri” sebab
fokus dia sekarang hanya pada bentuk badan saya yang dah “berjenama” baru
ini saja. Hehe.


Sampaikan saya pun dah muat pakai baju zaman muda dulu.

Kapsul Acai Berry ini saya suka sebab ia juga selamat dan lulus KKM, sebab kalau produk yang tak selamat akan buatkan buah pinggang rosak dan tak tahan lama.

Pendek kata, makan Acai Berry ini. Saya rasa badan saya sihat semula dan kembali langsing. Badan tak rosak dan selamat untuk turunkan berat badan saya.

Sampai buatkan suami saya sentiasa rasa geram sebab tengok bentuk badan saya setiap hari. Hehe.

pelanggan - pelanggan tegar acai berry

"Memang terbaik. Badan rasa lebih bertenaga, pagi-pagi senang nak membuang. Dan paling best blouse dah rasa makin longgar jek!" - Nur, Selangor

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

"Perut saya kenyang je. Seriously, akak ambik waktu pagi seawal jam 7 pagi sebelum ke office. Dan akak tak rasa lapar sehingga waktu breakfast jam 10 pagi. Apabila masuk breakfast, akak hanya sekadar makan roti untuk alas perut. Hakikatnya memang tak ada rasa lapar." - Izzati, Selangor

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

"Yes ada perubahan. 2 - 3 hari makan belum ada kesan. Kawan-kawan semua komen badan ada nampak berubah. Uniform pun sudah longgar. Mula-mula makan tu tekak rasa macam kembang. Terasa perut macam kenyang bertenaga." - Kak imah, Perak

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 


Nak cuba macam mana?

Kalau nak anda cuba, habaq mai cepat. Stok kat tangan saya tinggal kurang 30 unit je.

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu. 

Hari-hari beratus orang order. Takut tak cukup stok. 

pm kami sekarang 

Diskaun dan free postage boleh bagi tapi kita bincang dalam Whatsapp k ? Untuk Info Lebih Lanjut Sila Terus Tekan Link Whatsapp Dibawah Sekarang